Dag 1 ·  Dag 2 ·  Dag 3 ·  Dag 4 ·  Dag 5 ·  Dag 6 ·  Dag 7 ·  Dag 8 

Tracks Lapland

Op deze pagina's zijn alle routes die zijn afgelegd met de husky's, de elanden, de sneeuwschoenen etc terug te vinden. Foto's die onderweg gemaakt zijn, kunnen worden teruggevonden op de route en dan exact op de plek waar ze zijn genomen. Op iedere pagina vind je een kaartje van de route(s) van die dag. Het kaartje geeft een beeld van de route en de foto's, maar voor de details kan beter gebruik gemaakt worden van onderstaande opties. Bij al deze opties zal een nieuw scherm worden geopend of Google Earth worden gestart.

Google Maps Via de Google Maps optie wordt een nieuw groot scherm geopend met een beeldvullende kaart, de route en foto's.

Google Earth

Via de Google Earth optie wordt dit programma gestart en kunnen alle details van de route worden bekeken. Google Earth is een gratis programma dat op de pc geïnstalleerd moet zijn, en biedt heel veel meer mogelijkheiden dan Google Maps. Let op: rechtsboven in het Google Earth scherm is de tijdsbalk te zien waarmee je de track kunt starten. Dit is noodzakelijk om alle foto's te kunnen zien.

EveryTrail.com

EveryTrail is een website met tracks van vele mensen over de hele wereld. Via deze optie worden de tracks in een nieuw venster geopend, samen met verslag en foto's. je kunt de route 'afspelen' terwijl de foto's worden getoond die tijdens de route zijn genomen.

Verslag

Het uitgebreide verslag van deze dag (nieuw scherm).

Fotoalbum

De foto's behorende bij deze dag (nieuw scherm).