Benny Berthet Day ·  Parijs ·  De wedstrijddag 

De keuze

Suzanne LanglenLiefhebbers van tennis zijn wij allemaal en Sophie verzamelt al jaren krantenknipsels, foto's en informatie van internet over de dames in de tenniswereld. Tijdens de US of Australian Open zet zij midden in de nacht de wekker om vooral niets te hoeven missen. Namen als Agnieszka Radwanska, Dinara Safina, Dominika Cibulkova, Elena Dementieva, Jelena Jankovic, Marion Bartoli, Svetlana Kuznetsova, Vera Zvonareva en niet te vergeten de favorieten Ana Ivanovic en Neerlands hoop in bange dagen Arantxa Rus, passeren regelmatg de revue. Wij zijn zelf meer liefhebber van de strijd tussen Rafael Nadal en Roger Federer. Overigens niet beïnvloed door een oude uitspraak van Richard Krajicek. Daarover meer op de Benny Berthet Day pagina.

Getipt door een collega zijn wij uit gaan kijken naar kaarten voor misschien wel het mooiste tennis evenement dat er bestaat. Via de Roland Garros website hebben wij ingeschreven op kaarten voor de Benny Berthet Day en voor de tweede wedstrijddag op maandag. We hebben het moeten doen met kaarten voor de 13 outside courts, omdat voor alle dagen kaarten voor het Philippe Chatrier (center court), Suzanne Lenglen en Court No 1 volledig waren uitverkocht.

Op de Foto's pagina's kun je terug zien dat het maken van foto's deze dagen geweldig goed mogelijk is. Voor meer achtergrondinformatie kun je kijken op de sub-menu pagina's Benny Berthet Day, De wedstrijddag en Parijs.

Benny Berthet Day >