Om een site te bouwen heb je naast creativiteit af en toe wat hulp nodig. Hulp in de zin van de juiste scripts voor de juiste dingen of gewoon een voorbeeld, waarop je zelf verder kunt borduren. De volgende sites hebben mij in ieder geval de nodige inspiratie gegeven. Los daarvan zijn het ook nog eens sites die zeer beslist het bekijken waard zijn, vanwege de leuke en boeiende reisverhalen met prachtige foto's of vanwege de nuttige informatie.

www.martijnenlonneke.nl

Website MartijnenLonneke.NL
Deze schitterende website van Martijn en Lonneke bracht mij als eerste op het idee om onze vakanties ook op internet te publiceren. Dit mede onder het motto 'goed voorbeeld doet volgen'.

www.vdweert.net

Website vdWeert.net
Een tweede reis website, met erg mooie vakantiefoto's. Met dank aan Wouter van de Weerd voor het leveren van de 'Wie zijn wij' puzzel software die ik heb gebruikt voor onze schuifpuzzeltjes.

www.mijnhomepage.nl

Website Mijnhomepage.nl
Het bouwen van een site is een leuk idee, maar zonder enige kennis van HTML (laat staan CSS) te hebben een hele klus. Naast wat boeken heeft deze site mij geholpen wat basiskennis op te doen.